Lokalisatie

Het Weergaveopties menu kan gebruikt worden om de taal van uw MyST account in te stellen.

Vereiste gebruikersrollen

Beschikbaar voor iedereen.

Toegang

Klik op "Weergaveopties" in het configuratiemenu in de rechterbovenhoek (rechts boven in elke MyST pagina).

MyST stelt u in staat om de taal en het format waarin de data gepresenteerd word aan te passen naar uw voorkeuren:

• Tekst en veldnamen worden veranderd om het makkelijker leesbaar te maken. Bijvoorbeeld Engelse postcodes kunnen veranderd worden naar Amerikaanse ZIP codes.
  • Datums kunnen geformatteerd worden naar de lokale aangave, bijvoorbeeld 4 mei kan mei 4 worden.

Om de taal aan te passen, dient u naar Weergaveopties te gaan, aan te klikken en het "Profiel" gedeelte te vergroten.

Kies de voorkeurstaal van de mogelijke opties, welke beschikbaar zijn in het "Taal" drop-down menu, waarna er op "Opslaan" gedrukt moet worden onder in het venster om de keuze te bevestigen (opmerking: Deze verandering heeft als gevolg dat MyST opnieuw geladen moet worden voordat het in werking treed)