Hoe voltooi ik een Pre-Auth?

  De onderstaande inhoud is niet van toepassing op het Ingenico Link 2500-toestel.

 

  Samenvatting

Met Pre-auths kunt u geld reserveren voor een toekomstige transactie. Gedurende deze periode heeft het geld de bankrekening van de klant nog niet verlaten, maar het gereserveerde geld is niet beschikbaar voor andere aankopen.

De onderstaande instructies zijn voor het invullen van een pre-auth die al is verwerkt.

  1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm en selecteer de optie Betaling na reserve….
  2. Voer het bedrag in, druk op  .

      Indien nodig kunt u een lager bedrag invoeren dan was toegestaan en dit is het uiteindelijke bedrag dat op uw bankrekening zal worden gestort, waarbij de resterende gereserveerde bedragen weer aan de klant worden vrijgegeven. Als u echter een hoger bedrag dan geautoriseerd wilt afwikkelen, moet u eerst een incrementele authunting uitvoeren.

    Als u een pre-auth probeert te voltooien die al is aangepast naar een hoger bedrag, voer dan de Auth-code en het volgnummer in van het incrementele auth-ontvangstbewijs en niet die van de pre-auth-fase.

  3. Voer de Autorisatiecode in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  4. Voer het volgnummer in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  5. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt; druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt
    • Beide ontvangstbewijzen vermelden de Autorisatiecode en het Volgnummer.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen