Hoe annuleer ik een Pre-Auth?

1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm en selecteer de optie Betaling na reserve….
  2. Wanneer er ‘voltooien met kaart?‘ verschijnt, drukt u op  .
  3. Voer bedrag 0,00 in, druk op  .
  4. Voer de Autorisatiecode in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  5. Voer het volgnummer in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  6. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt; druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt