Hoe genereert u een Pre-Autorisatie wanneer de klant niet aanwezig is?

De onderstaande inhoud is niet van toepassing op het Ingenico Link 2500-toestel.

1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm en selecteer de optie Reservering.
  2. Voer het bedrag in, druk op  .
  3. Druk op de gele correctietoets correction-button.png.
    • Om de transactie af te breken, drukt u op de rode annuleertoets cancel-button.png.
  4. Selecteer Handmatige invoer.
  5. Voer het Kaartnummer in, druk op  .
  6. Voer de Vervaldatum in, druk op  .
  7. Voer de Beveiligingscode in, druk op  .
  8. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt; druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.