Hoe genereert u een Pre-autorisatie?

De onderstaande inhoud is niet van toepassing op het Ingenico Link 2500-toestel.

1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm en selecteer de optie Reservering.
  2. Voer het bedrag in, druk op  .
  3. Voer de kaart in (pin invoeren indien gevraagd); Tik of veeg.
    • Om de transactie af te breken, drukt u op de rode annuleertoets cancel-button.png.
  4. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt; druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.