Hoe los ik "Error parsing pairTerminal null" op?

De onderstaande inhoud is niet van toepassing op het Ingenico Link 2500-toestel.

{"error":"Error parsing pairTerminal null:The terminal has not registered yet,
please make sure the terminal is plugged in and connected to the network. If
you are still experiencing problems, please contact support.","errorcode":1104}

Als u deze foutmelding krijgt, probeer dan de volgende stappen om het probleem met uw apparaat op te lossen:

• Zorg ervoor dat uw terminal is gekoppeld met Trust Payments. Dit is een vereiste voor de juiste werking van uw apparaat. Klik hier om te leren hoe u het koppelingsproces uitvoert. Als u uw terminal met Trust Payments hebt gekoppeld en deze foutmelding nog steeds krijgt, wacht dan een uur voordat uw terminal is gesynchroniseerd en probeer het opnieuw.
  • Controleer de firewall instellingen van uw site:
    • De TRU POS Gateway heeft toegang nodig tot de IP's 193.179.205.46 & 193.85.236.92 via poort 11183.
    • Het betaalapparaat moet contact kunnen maken met dc.econduitapps.com op poort 80 en 9001 en HTTPS proxy moet zijn uitgeschakeld.

Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons Support Team.