Hoe schakel ik kwitanties voor klanten in/uit?

1. Selecteer het Menu icoon   op het scherm.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Terminal instellingen.
  3. Scroll naar beneden en selecteer Klant bon.
  4. U kunt kiezen hoe uw terminal de klanten kwitanties zal afdrukken.
    • Optie 1 - Op verzoek: Hiermee vraagt de machine bij elke transactie of u de kwitantie voor klanten wilt afdrukken.
    • Optie 2 - Indien verplicht: Hiermee wordt de kwitantie voor klanten alleen afgedrukt wanneer een bon noodzakelijk is (bijvoorbeeld wanneer een handtekening vereist is).
    • Optie 3 - Altijd afdukken: Hiermee wordt de kwitantie voor klanten altijd afgedrukt.

Let op: de verkopers kwitantie wordt altijd afgedrukt.