Hoe voer ik een Incrementele autorisatie uit?

1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm.
  2. Selecteer Autorisatie aanpassen, Voer het bedrag in, druk op  .
  3. Voer de Autorisatiecode van het originele ‘Pre-aut’-ontvangstbewijs in, druk op  .
  4. Voer het volgnummer van het originele ‘Pre-aut’-ontvangstbewijs in, druk op  .
  5. De incrementele autorisatie is voltooid en de terminal drukt het ontvangstbewijs af.
  6. Gelieve na voltooiing het originele ‘Pre-aut’-ontvangstbewijs weg te gooien (aangezien het niet langer nodig is).