Inschakelen, uitschakelen

1. Steek de meegeleverde voeding in de terminal en sluit hiermee het apparaat aan op een nabijgelegen stopcontact.
  2. Zodra een succesvolle stroomverbinding tot stand is gebracht, zal de terminal binnen 30 seconden automatisch inschakelen.
  3. De terminal wordt weer uitgeschakeld door de toets   op het toetsenbord ingedrukt te houden en vervolgens 'Shutdown' te selecteren.

Indien de terminal niet binnen 30 seconden na het aansluiten op een stroomvoorziening is ingeschakeld, start dan opnieuw vanaf stap 1 of neem contact op met ons Support Team voor assistentie.

De Ingenico Desk 5000 bevat geen batterij en moet te allen tijde via de bijgeleverde adapter en kabel aangesloten zijn op de netstroombron.