Inschakelen nieuw dashboard

Het Aangepaste Dashboard biedt een krachtig en intuïtief hulpmiddel om een overzicht van de recente transacties voor uw sitereferentie(s) te bekijken, zodat u de weergegeven grafieken en cijfers kunt kiezen en kunt reorganiseren door ze te verslepen en neer te zetten.

Vereiste gebruikersrollen

Basic user, Developer 2, Site admin, Site user, Site user 2, Transaction admin, Transaction admin 2, View only transactions, View only transactions 2, "View only transactions, fees and merchant statements".

Inschakelen nieuw dashboard

1. Klik op "Weergaveopties" in het configuratiemenu (rechtsboven op elke MyST-pagina).

2. Klik op "Dashboards" om het paneel uit te vouwen.

3. Stel "Dashboard versie" in op "2".

4. Klik op "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan. De pagina zou nu opnieuw moeten laden om het nieuwe dashboard te tonen."

Terugkeren naar het oude dashboard

If you would prefer to go back to the old dashboard appearance, follow these steps:

1. Klik op "Weergaveopties" in het configuratiemenu (rechtsboven op elke MyST-pagina).

2. Klik op "Dashboards " om het paneel uit te vouwen.

3. Stel "Dashboard versie" in op "2".

4. Klik op "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan. De pagina zou nu opnieuw moeten laden om het oude dashboard te tonen.