Hoe voer ik handmatig het kaartnummer in in plaats van in te voegen, te tikken of te vegen?

Dit proces begint met het volgen van dezelfde stappen als het uitvoeren van een standaard kaarttransactie:

1. Tik op het icoon Snel Betalen   op het scherm
  2. Voer het bedrag in en druk op
  3. Voer het fooi in (indien ingesteld), druk op
    • Om de transactie af te breken, druk op de rode annuleertoets cancel-button.png

Vervolgens op het punt waar de terminal vraagt om de kaart in te voeren, tikt u of veegt u:

1. Druk op de gele correctietoets correction-button.png
  2. Selecteer Handmatige invoer
  3. Voer het Kaartnummer in, druk op
  4. Voer de Vervaldatum in, druk op
  5. Selecteer of de klant al dan niet aanwezig is

6. Voer de Beveiligingscode in, druk op

7. Verzend de gegevens door op de groene OK knop op de terminal te drukken