Hoe voltooit u een Pre-Autorisatie wanneer de klant aanwezig is?

1. Tik op het pictogram Menu   op het scherm en selecteer de optie Betaling na reserve….
  2. Wanneer er ‘voltooien met kaart?‘ verschijnt, drukt u op  .
  3. Voer het bedrag in, druk op  .
  4. Voer de Autorisatiecode in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  5. Voer het volgnummer in, druk op  .
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  6. Voer de kaart in (pin invoeren indien gevraagd); Tik of veeg.
  7. Het ontvangstbewijs van de handelaar wordt afgedrukt; druk op OK; het ontvangstbewijs van de kaarthouder wordt afgedrukt.