Beschrijving van VEGA 3000C/P

De Vega 3000C kan worden geïntegreerd met een Vega 3000P, die dan als pincodetoetsenblok fungeert.

In deze configuratie wordt de Vega 3000C gebruikt als handelaarstoestel (bedrag invoeren, betaling controleren en ontvangstbewijs afdrukken) terwijl de Vega 3000P als toestel voor de kaarthouder fungeert (weergave van het te betalen bedrag, kaart lezen en pincode invoeren).

De Vega 3000P kan als handelaar- en kaarthouder-terminal worden gebruikt wanneer hij wordt gecombineerd met een EPOS. In deze configuratie beheert het EPOS de terminal, biedt hij de printer om ontvangstbewijzen af te drukken en verzekert hij de internetverbinding.

Aansluiting van een Vega 3000P-pintoetsenblok

Verbind het pinklavier met de VEGA 3000C via de tweede USB-poort (USB 2), zoals hieronder afgebeeld.